Houten schoenenrek

Het houten schoenenrek als opbergmeubel

Het is soms verbazingwekkend waar alle schoenen in huis vandaan komen. Een paar huisgenoten zijn al goed voor vele paren schoenen. Slingeren ze bij u ook door de gang? Hebt u ook moeite met het opbergen van uw schoenen? Een houten schoenenrek van Stoereplanken.nl is de oplossing.

Verschillende houten schoenenrekken 

Houten schoenenrekken hebben we in verschillende houtsoorten (zoals steigerhouten schoenenrekken), afwerkingen en maten. U vindt vast wel iets naar uw zin. En zo niet, dan besteld u via maatwerk uw favourite schoenrek van hout.

Onze houten schoenenrek is naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag een houten schoenenrek geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl