Steigerhouten stoelen

Steigerhouten stoelen zijn de eyecatchers van de kamer

De steigerhouten stoel is een stoel die in elk interieur past. Deze stoel van steigerhout heeft een heel klassieke stoere, maar ook moderne uitstraling. Dit is ook de reden waarom het een zeer geliefd product is. Een steigerhouten stoel wil iedereen wel in de kamer hebben staan. Gecombineerd met een steigerhouten tafel en gedecoreerd met een landelijk, zacht velletje en een paar kaarsen staan deze stoere meubels fantastisch in uw huiskamer. 

Combinaties met andere meubels van hout

Steigerhouten meubels worden tegenwoordig vaak binnen toegepast in combinatie met andere houten meubelen. En dat is niet voor niets. Het steigerhout brengt een landelijke, warme sfeer in uw interieur. En voor een beetje afwisseling van soorten hout wordt het veel gecombineerd met andere houten meubels. Dus is een combinatie van een steigerhouten stoel en een houten bijzettafel nog niet zo’n gek idee.

Houten stoelen in verschillende houtsoorten

Stoereplanken.nl is gespecialiseerd in het maken van mooie, goede meubelen van hout. Zo hebben wij ook verschillende soorten houten stoelen. Wij hebben naast de steigerhouten stoelen ook eikenhouten stoelen. Beide soorten hout hebben goede kenmerken. Zo kunnen ze goed tegen buitengebruik, zijn ze heel hard van materiaal en hebben ze een lange levensduur. 

Onze steigerhouten stoelen zijn naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag een steigerhouten stoel geheel naar uw wens! Ook kunt u naast de steigerhouten stoelen ook andere houten meubels vinden in onze webshop.  Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl