Douglas tafel

Een tafel voor sfeer en gemak in uw huis

U hoeft niet lang te zoeken voor een winkel waar ze tafels verkopen. Maar wat voor tafel verkopen ze daar? Als u kiest voor sfeer én gemak, kiest u voor een douglas tafel van Stoereplanken.nl. Een robuuste houten tafel die zo groot of zo klein is als u wilt. Een echte leeftafel, gemaakt van onvervalst douglas. De brede planken maken van de houten tafel een echte eyecatcher. Ook zijn al onze houten tafels naar wens aanpasbaar!

Een tafel van hout voor iedereen

Wij realiseren in onze werkplaats zowel salontafels als eetkamertafels. Zelfs salontafels met glazen opleg of bijvoorbeeld het kistmodel. Bijzonder gewild is onze tafel met gekruiste poten. Het blad van de tafel bestaat uit brede planken. Een authentieke tafel, zeker wanneer u deze bestelt in een grote maat. 2 meter, 2,50 meter, 3 meter of groter: alles is mogelijk. Ook in een combinatie van meerdere kleuren. Bestel meteen uw douglas tafel of neem contact met ons op voor een tafel van hout op maat!
Ook houten tuinmeubelen,  zoals een douglas houten tuintafel, wordt door Stoereplanken.nl geheel naar wens afgeleverd.

Stoere meubels voor iedereen

Wij hebben de houten tafel in verschillende soorten hout. Naast de douglas tafel hebben wij ook de steigerhouten tafel en de eikenhouten tafel. Genoeg keus voor iedereen. Bent u toch niet op zoek naar een douglas tafel? Klik dan verder naar de pagina over de eikenhouten tafel of steigerhouten tafel. Ook kunt u gerust even verder kijken op onze website want wij hebben nog veel meer meubels van hout in de aanbieding.

Onze douglas houten tafel is naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag een douglas tafel geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl