Eiken tafel

Een gemakkelijke tafel voor iedereen

U zoekt naar een tafel. Wij kunnen voor deze tafel zorgen. Wij hebben een ruim assortiment van houten tafels. Maar waar wij nu even de nadruk op leggen is de eiken tafel. De eiken tafel is de blikvanger in elk interieur. De brede planken van eikenhout maken van deze tafel de ideale tafel. Een tafel die voor elk gezin fijn is in gebruik. Twijfel niet, en koop die eiken tafel!

Een tafel van hout voor iedereen

In onze eigen werkplaats maken we allerlei soorten houten meubels, van salontafels tot eettafels. Van kleine bijzettafels tot grote kantoortafels. Ook is elke product nog weer naar wens aan te passen, dus uw tafel kan eigenlijk alleen maar goed zijn. 

Ook voor buiten hebben wij houten tuinmeubelen. Een tuintafel van hout is net als de houten tafel altijd stoer en stijlvol.

Stoere meubels voor iedereen

Wij hebben de houten tafel in verschillende soorten hout. Naast de eiken tafel hebben wij ook de douglas houten tafel en de steigerhouten tafel. Genoeg keus voor iedereen. Bent u toch niet op zoek naar een eikenhouten tafel? Klik dan verder naar de pagina over de douglas tafel of steigerhouten tafel. Ook kunt u gerust even verder kijken op onze website want wij hebben nog veel meer meubels van hout in de webshop. 

Onze eiken tafel is naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag eiken tafels geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl