Steigerhouten tafel

Een tafel voor sfeer en gemak in uw huis

In elk huis staat een tafel. In elke woonkamer en in bijna elke keuken. Maar wat voor tafel? Als u kiest voor sfeer én gemak, kiest u voor een steigerhouten tafel van Stoereplanken.nl. Een sfeervolle houten tafel die zo groot of zo klein is als u wilt. Een echte leeftafel, gemaakt van echt steigerhout. De brede planken maken van de houten tafel een echte blikvanger.

Een houten tafel voor iedereen 

Ook onze steigerhouten tafels zijn heel stijlvol. Steigerhout is enorm populair en erg geschikt om houten meubels van te maken. Een steigerhouten tafel zetten we netjes in de wash voor u, u kunt de kleur zelf bepalen. We hebben ook tafels van andere houtsoorten voor u, zoals een douglas tafel of een eiken tafel. U kunt altijd wel geschikte meubels van hout bij ons vinden, want alles is aanpasbaar aan uw wensen. Altijd goed dus.

Meubelen van hout ogen landelijk en natuurlijk. Wilt u helemaal een natuurproduct, kijk dan eens bij onze boomstam bijzettafels.

Onze steigerhouten tafel is naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag een tafel steigerhout geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl