Houten tuinmeubelen

Tuinmeubels van hout

Als u houdt van het goede buitenleven, gebruikt u uw tuin niet alleen om te tuinieren. Wat is er mooier dan op een zonnige dag relaxen in de zon of vlees bereiden met uw stoere buitenkeuken? Steeds meer mensen richten hun tuin en terras daarom in met de houten tuinmeubelen van Stoereplanken.nl. En dat is niet voor niets. Onze houten tuinmeubelen brengen sfeer en comfort in uw tuin – terwijl ze tegelijk stoer en robuust zijn. De houten planken krijgen een doorleefde uitstraling met als gevolg super stijlvolle stoere meubels voor u.

Van houten plantenbak tot steigerhouten buitenkeuken

Zoals u ziet op deze website, kunt u bij Stoereplanken.nl alle denkbare houten tuinmeubelen en –accessoires van hout bestellen. De veel gekochte houten tuinmeubels bestelt u heel gemakkelijk in de webshop. Zoals houten tuinstoelen, een houten tuinbank of houten loungebank, een houten tuintafel of een houten statafel en/of barkrukken. Maar ook complete loungesets en buitenkeukens van hout. Wat u in elk geval moet weten: we kunnen alle stoere meubels voor u op maat maken. Qua afmetingen, qua design. Dat is het voordeel van onze eigen werkplaats waarin we planken vervangen voor schitterende houten tuinmeubelen.

Hout doordacht toegepast

Over het ontwerp van de houten tuinmeubelen hebben we zorgvuldig nagedacht. U ziet aan onze ontwerpen dat ze robuust zijn (daarom kiest u voor hout), maar niet lomp en goedkoop. We brengen heel subtiel de nodige verfijning aan. Op cruciale punten werken we met houten delen in verstek.

Bloembak steigerhout en RVS

Uniek: steigerhout met RVS

Ronduit uniek zijn onze steigerhouten tuinmeubelen met RVS. Deze lijn producten vindt u alleen bij Stoereplanken.nl en is ons exclusieve ontwerp. Een omlijsting van geborsteld RVS geeft elk tuinmeubel van steigerhout een stijlvolle, verfijnde uitstraling. De landelijke nonchalantie maakt door het RVS plaats voor subtiele allure.

Onze houten tuinmeubelen zijn naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag tuinmeubels van hout geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004


Heeft u nog niet gevonden wat u zocht?

Klik hier door naar andere stoere meubels en/of houten overkapping:

Boomstam meubels   Ga naar houten bloembakken   Kapstok steigerhout en RVS    Ga naar houten meubels voor de slaapkamerHouten veranda Terschuur

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl