Barkruk steigerhout

Steigerhout: sterk en natuurlijk

Door het ruwe materiaal past deze steigerhouten barkruk precies in uw tuin. Het steigerhout – zeker als het op een natuurlijke manier vergrijst – is in harmonie met de natuurlijke tinten in uw tuin.

Een barkruk van steigerhout valt onder de erg gewilde houten tuinmeubelen. En waarom? Omdat de kruk de mogelijkheid geeft om even informeel bij elkaar te zijn. De hoge zit is bovendien comfortabel. En dankzij de zware kwaliteit steigerhout gaat uw barkruk ook in de tuin lang mee. Maak uw terras, uw buitenkeuken of de inrichting van uw blokhut compleet met steigerhouten barkrukken van Stoereplanken.nl!

Barkruk van steigerhout in uw binneninterieur

Steeds meer mensen kiezen ook binnen voor stoere meubels. Zoals een kantine die ingericht is met steigerhouten statafels, barkrukken en loungebanken, zie onze pagina inspiratie. De steigerhouten planken geven een robuust karakter, is stijlvol en oogt toch erg warm. Een prachtige combinatie!

Een houten barkruk van een andere houtsoort

Stoereplanken heeft ook andere houten barkrukken, zoals bijvoorbeeld de barkruk eikenhout. Eigenlijk kunt u bij ons altijd vinden wat u zoekt.

Onze steigerhouten barkruk is naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag een barkruk steigerhout geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl