Houten loungebank

Relaxen op een houten loungebank

Als de zon voor een aangename warmte zorgt, is het weer tijd om naar buiten te gaan. Genieten van het buitenleven. Als u een houten loungebank van Stoereplanken.nl hebt, gaat u gewoon buiten leven. Lekker relaxen in uw loungeset. De krant lezen op de houten loungebank. Koffiedrinken op een steigerhouten loungebank. De mail checken op uw terras. Als het over houten tuinmeubelen gaat, biedt de houten loungebank het summum van tuinplezier. Met uw eigen favourite kleur kussen nog adembenemend mooi ook.

Loungeset van hout; van zware kwaliteit

Het voordeel van een houten loungebank is dat u deze stoere meubels elk seizoen kunt laten staan. Ze zijn vrijwel onderhoudsvrij. Door de zware kwaliteit van het hout hoeft u niet bang te zijn dat dhouten tuinmeubelen omwaaien. Daardoor kunt u op elke mooie dag in het voorjaar, de zomer of het najaar lekker loungen. Het hout geeft de loungebank hun kenmerkende stoere uitstraling.

Onze houten loungebank is naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag een loungebank hout geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004

Kleur kussens voor uw loungemeubel van steigerhout

Kussens voor uw houten loungebank

Op een houten loungebank zit u uitstekend. Bent u van plan om uw houten loungebank intensief te gebruiken? Dan kunnen wij u een bijpassend buitenkussen aanbevelen. De kussens die we optioneel leveren bij de houten loungebank zijn leverbaar in veel verschillende kleuren. Het mooie is dat uw bank eruit ziet alsof deze in uw woonkamer staat. 

Hoe groot is uw terras? Stel een loungeset op maat samen met een steigerhouten loungebank of kiest u liever een douglas loungebank? Alles is mogelijk, wij hebben loungebanken, hoekbanken en loungestoelen. Natuurlijk kunt u ook een bijpassende houten tuintafel bestellen. Zo heeft u snel een complete set uitgekozen. 

Stoereplanken.nl, maakt de mooiste houten loungesets! De specialist in houten tuinmeubelen.

 

 

Klik op de foto om de kleuren beter te zien

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl