Steigerhouten loungebank

Ontspannen op uw steigerhouten loungebank

Echt genieten doet u op onze steigerhouten loungebank. De loungebank van steigerhout is erg rustgevend en de ideale plek om een zomerse middag op door te brengen. Ook is het aangenaam om de steigerhouten loungebank in de tuin te hebben staan wanneer u een tuinfeest houd. Uw tuinfeest lukt helemaal goed als u ook nog de steigerhouten buitenkeuken erbij besteld. U maakt de lekkerste dingen klaar, terwijl u tegelijkertijd gezellig bij uw gasten blijft en deze zich prima vermaken op uw steigerhouten loungebank.

Leuk te combineren met andere tuinmeubels van hout

De loungebank van steigerhout is een heel stoer meubel en kan zeker niet ontbreken in het lijstje van houten tuinmeubelen. Zoals we hierboven ook al aangaven kunt u de steigerhouten loungebank heel leuk combineren met andere houten tuinmeubels. De steigerhouten buitenkeuken is hier een voorbeeld van, maar ook een mooie steigerhouten plantenbak staat zeker niet verkeerd.

Loungebank met fleurige kussens

U kunt bij uw loungebank van steigerhout ook kussens  bestellen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Van warme neutrale kleuren tot fleurige en wat meer gedurfde kleuren. Met kussens in uw loungebank zit u nog comfortabeler en kunt u nog meer genieten van onze steigerhouten loungebank. Ook ziet uw loungebank er aangekleed uit wanneer u gebruik maakt van de kussens.

Andere mogelijkheden

Wij hebben in onze webshop verschillende loungebanken. Zo hebben we ook de houten loungebank en de douglas loungebank. De kwaliteit en vakmanschap zijn bij de andere soorten loungebanken natuurlijk niet anders dan bij de steigerhouten loungebank. Het materiaal is het enige verschil. De combinaties van stoelen en banken zijn bij zowel de loungebank steigerhout, de loungebank van hout en de douglas loungebank zelf te bepalen.  

Onze loungebank van steigerhout is naar wens aanpasbaar

Zit uw loungebank er niet tussen? Dan kunt u altijd uw wens aan ons te kennen geven door op de ‘maatwerk’ pagina uw wensen in te vullen. Vaak kunnen wij volledig aan uw wens voldoen, waar nodig geeft onze vakman advies voor aanpassing. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004!

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl