Houten statafel

De gastvrije tuintafel; natuurlijk van hout

Als u wilt bijpraten met huisgenoten of een feestje wilt vieren met vrienden, is uw tuin de aangewezen plaats. Natuurlijk hoeft u niet de hele avond in uw tuinstoel van hout te zitten. De houten statafel van Stoereplanken biedt informele gastvrijheid. Loop lekker rond, van steigerhouten buitenkeuken met barbecue naar de houten statafel, wandel met een borreltje door de tuin of blijf gewoon zitten aan de statafel op één van de houten barkrukken.

Met barkruk van hout

Een statafel van hout is natuurlijk niet alleen om bij te staan. De hoogte van deze houten statafel leent zich daar uitstekend voor. Makkelijk is dat: als u een tuinfeest organiseert, kan iedereen zijn glas en zijn bord kwijt op de houten statafel. Misschien verwacht u geen grote aantallen gasten, maar vindt u de statafel van hout gewoon praktisch (zoals veel mensen). In dat geval adviseren we u deze statafel te combineren met een barkruk van hout. Een combinatie van houten tuinmeubelen die u een heerlijk ontspannen gevoel geven. U zit hoog en kunt voorover leunen op de statafel. Gebruikt u de houten statafel niet, dan vormt deze, samen met andere tuinmeubels van hout, een mooi element in uw tuin. Dat is de kracht van houten tuinmeubels: het is een natuurlijk materiaal dat in elk seizoen sfeer brengt in uw tuin. Benut de ruimte op uw terras optimaal, zet een houten statafel en een paar houten barkrukken neer en nodig uw vrienden uit!

Statafel van diverse soorten hout

Onze houten statafel maken we van diverse soorten hout. Zo maken we een douglas statafel, steigerhouten statafel of een statafel van eikenhout. Kijkt u op uw gemak rond. En bestel wanneer u zeker bent van uw keuze. De statafel die u het meeste aanspreekt kunnen we altijd voor u maken en raken nooit uitverkocht.

Onze houten statafel is naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. Maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag een statafel hout geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl