Statafels van steigerhout

De gezelligste statafel is natuurlijk van steigerhout

Houdt u van op z’n tijd een feestje? Geniet u ervan als vrienden langskomen voor een praatje en een borreltje? Zet dan een statafel van steigerhout in uw huis of tuin. De statafel is een stoere tafel die weinig eisen stelt.  U kunt ‘m in uw woonkamer zetten, maar ook in de keuken, de bijkeuken of de garage. Overal waar u ruimte wilt hebben voor gastvrijheid. En wat dacht u van uw kantine?  Uw medewerkers zullen dat zeker op prijs stellen!

Stoer steigerhout

De houten statafel van Stoereplanken.nl is volledig vervaardigd van een zware kwaliteit steigerhout. De brede planken geven de statafel zijn unieke karakter. Stoer en authentiek. Op de statafel is altijd ruimte voor een paar hapjes, glazen of een smartphone. Wilt u bij de statafel van steigerhout niet blijven staan? Zet er dan een paar steigerhouten barkrukken bij! U zit dan ontspannen. Heel informeel, lekker hoog en met uw glas onder handbereik.

Steigerhouten statafel voor elke ruimte

Steigerhouten meubels worden tegenwoordig vaak binnen toegepast in combinatie met andere houten tuinmeubelen. En dat is niet voor niets. Het steigerhout brengt een landelijke, warme sfeer in uw interieur. Een statafel van steigerhout heeft bovendien als voordeel dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Zowel de tafel als de barkrukken van steigerhout zijn compact. Ook in een kleine kamer is al snel ruimte voor een statafel van steigerhout. Bestel uw houten statafel meteen online!

Onze statafel steigerhout is naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag een statafel steigerhout geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl