Houten tuinbank

De houten tuinbank voor dié klassieke uitstraling

De houten tuinbank kunt u overal wel gebruiken. U heeft het vast wel een keer meegemaakt; dat u een verjaardagsfeestje houdt maar stoelen te kort komt voor al uw gasten. Dan is daar de houten tuinbank de ideale oplossing voor. De houten tuinbank hebben we in meerdere varianten. Zo hebben wij een tuinbank die u, bij zo’n situatie, gemakkelijk bij kunt schuiven. Maar ook hebben wij een wat zwaardere houten tuinbank, de loungebank. Beide zijn perfect voor veelvuldig gebruik. 

Het hele jaar door genieten van uw houten tuinbank

De tuinbank van hout is een stoer meubel en heeft een klassieke, stijlvolle uitstraling. De tuinbank van hout is een belangrijk product uit ons assortiment met betrekking tot de houten tuinmeubelen. De houten tuinbank is een graag gezien product. Dit omdat de houten tuinbank in elke tuin goed staat en er verschillende stijlen in onze producten te vinden zijn. Het is een fijn product die u het hele jaar door in de tuin kunt laten staan zonder dat de tuinbank van hout beschermd moet worden.

Combinaties mogelijk

Wij hebben naast de houten tuinbank nog meer houten tuinmeubels. Zo hebben wij de houten tuinstoel, de houten bloembak, de houten tuintafel en de houten loungebank. Genoeg andere tuinmeubels van hout om mee te combineren. De houten tuinbank kunt u ook nog zelf bekleden met een aantal leuke, fleurige kussentjes. De eenvoudige variant, van de tuinbank van hout, kunt u heel gemakkelijk verplaatsen wat in een tuin ideaal is, vooral als de zon zich steeds verplaatst. Op deze manier kunt u op elke plek, waar dan ook, van de zon genieten.

Vraag niet wat we maken, we maken wat u vraagt

Van de houten tuinbank hebben wij drie varianten. De tuinbank van douglas, de tuinbank van steigerhout en de eikenhouten tuinbank. Deze varianten kunnen we in alle modellen maken die u maar wilt. Kunt u uw model niet vinden in onze webshop? Gaat u dan naar de ‘maatwerk’ pagina en laat ons weten van welk materiaal uw tuinbank gemaakt moet worden. Dan gaan wij aan de slag om dat voor u te realiseren. 

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl