Tuinbank eikenhout

Genieten van de eikenhouten tuinbank in uw tuin

’s Middags heeft u hard in uw tuin gewerkt. Alle bloemen en planten hebben weer genoeg water gekregen en de knoppen gaan weer open. Daar wil iedereen van kunnen genieten. U zet een tuinbank van hout in uw tuin en u heeft hèt perfecte zitje gemaakt in uw tuin. Vanaf daar, zittend op de houten tuinbank, kunt u echt genieten van uw tuin. De tuinbank van eikenhout past daar perfect bij. U kunt de tuinbank van eikenhout decoreren met wat kussens of een kleedje. Dit maakt de tuinbank stijlvol en is het toch ook nog een hele stoere meubel

Duurzaam materiaal

Eikenhout is zeer duurzaam. Dit komt doordat het eikenhout hard, zwaar en taai is. Maar ook is eikenhout heel goed te bewerken. Deze kenmerken brengen ons tot de ideale tuinbank, namelijk de tuinbank gemaakt van eikenhout. De tuinbank van eikenhout kan tegen het buitenleven. Zo hoeft u uw tuinbank niet snel te vervangen en kunt u lang van uw eikenhouten tuinbank genieten.

Verschillende materialen

Op onze website hebben wij veel tuinmeubels van hout. Zo ook verschillende tuinbanken van hout. Zo hebben wij een tuinbank van douglas en een tuinbank van steigerhout. Bij het kiezen welke tuinbank voor u het beste is kunt u ook kijken naar welke houtsoorten u al in de tuin hebt. Houd u van een combinatie van verschillende houtsoorten dan maakt het niet veel uit welke tuinbank u neemt. Maar heeft u liever alle houten tuinmeubels gemaakt van hetzelfde houtsoort, dan is het goed om te kijken van welk materiaal uw tuinbank gemaakt moet worden. Zo kunt u alle houten tuinmeubelen op elkaar afstellen.

Naar wens aanpasbaar

Wij hebben op onze site, zoals u al eerder heeft kunnen lezen, veel verschillende tuinbanken. Tuinbanken van verschillende materialen maar ook hebben we de tuinbanken in verschillende modellen. Staat uw tuinbank er niet tussen? Wilt u graag een andere maat dan op de site staat aangegeven? Gaat u dan naar de pagina maatwerk’. Daar kunt u uw wensen invullen en dan gaan wij daar zo snel mogelijk mee aan de slag zodat u snel van uw eikenhouten tuinbank kunt genieten. 

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl