Houten tuinstoelen

Tuinstoelen van hout voor meer sfeer in uw tuin

Als u een tuin met sfeer wilt hebben is de houten tuinstoel het perfecte item voor uw tuin. Het zijn stoere meubels en kan met vele andere houten tuinmeubelen gecombineerd worden. Veel mensen denken dat een tuinstoel van hout niet zo comfortabel is. Maar niets is minder waar. Door de uitgekiende hoek van de rugleuning, krijgt uw lichaam precies de juiste steun.  Ook kunt u de houten tuinstoel heel leuk decoreren door middel van een kussentje. Al met al is de houten tuinstoel dus een echte aanrader. 

Combinaties met de houten tuinstoel

Zoals we hierboven al aangaven kan de tuinstoel van hout heel makkelijk met houten tuinmeubels gecombineerd worden. In onze webshop hebben wij veel tuinmeubels van hout staan, wat betekent dat u veel keus hebt. Wij hebben bijvoorbeeld een houten plantenbak die heel leuk staat met de houten tuinstoelen onder een houten veranda. Ook kunt u een leuke eethoek creëren door de houten tuinstoelen te combineren met de houten tuintafel

Allerlei verschillende modellen

Wij verkopen houten tuinstoelen in alle soorten en maten. We hebben de eenvoudige terrasstoelen die in elke tuin past en waar u niet veel ruimte voor nodig heeft. En we hebben de wat luxere tuinstoelen, de zogenaamde loungestoelen. Wij maken iedere stoel met een comfortabel zitvlak. Zo kunt u in elke stoel genieten van de natuur om u heen. Geniet van de bloeiende en groeiende planten in uw tuin. 

Naar wens te realiseren

Wij hebben naast de houten tuinstoel ook de steigerhouten tuinstoel. De tuinstoel van steigerhout heeft een ruwere oppervlakte en een wat stoerdere uitstraling. Heeft u op beide pagina’s niet gevonden wat u zoekt? Wij willen u graag helpen aan de ideale tuinstoel. Door middel van de ‘maatwerk’ pagina kunt u ons uw wensen te kennen geven. Of bel direct: 0648510004. Dan gaan wij die tuinstoel voor u realiseren. 

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl