Houten tuintafel

Tuintafel van hout voor in de tuin; in elke maat

Hebt u een grote tuin? Of is de ruimte om uw huis beperkt? Voor elke tuin, elk terras en elk balkon maakt Stoereplanken.nl houten tuintafels. Tuintafels van hout die de sfeer ademen van het ongecompliceerde buitenleven en die in elke omgeving aan het landleven doen denken. Met hun houten planken en robuuste balken horen ze bij de meeste gewilde houten tuintafels. Houten tuintafels met gekruiste poten, klein, groot, vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, kort en lang, extra lang, u vindt het allemaal in de online webshop! 

Wat is een tuintafel? Inderdaad, een tafel die u in uw tuin zet. Een tafel die geschikt is voor alles wat u op uw terras wilt doen. Koffiedrinken en barbecueën. Planten verpoten of puzzelen. Lunchen of de krant lezen.

Houten tuintafel

Vanzelfsprekend laat een houten tuintafel zich heel goed combineren met andere houten tuinmeubelen. Maar dat hoeft niet: aan een stoere houten tuintafel met brede planken kunt u ook kleurige kunststof stoelen zetten… Is een kwestie van smaak. De meeste mensen kiezen ook voor houten tuinstoelen, houten tuinbanken en/of een barkruk van hout.

Maatwerk tuintafel van hout

Hoe groot uw houten tuintafel moet zijn, hangt natuurlijk af van de ruimte die u hebt. En hoeveel zitplaatsen u op uw terras hebt. Zoals u ziet, hebben wij tuintafels van hout in allerlei maten en modellen. Van rasechte picknicktafel tot een stoere houten tuintafel met gekruiste poten. Daarnaast maken we houten tuintafels in een kistmodel: ideaal als u flexibel wilt blijven bij de indeling van uw terras. Dit wat lagere model wordt vaak gecombineerd met een houten loungebank van Stoereplanken.nl. Wilt u toch een andere aanpassing aan uw stoere meubels dan kunt u heel gemakkelijk via 'maatwerk' uw wensen aan ons doorgeven! Zo heeft u binnen de kortste keren de mooiste en uniekste tuintafel van hout.

Houten tuintafels van diverse soorten hout

U kunt uw houten tuintafels is diverse houtsoorten bestellen. Kiest u voor een tuintafel van douglas? Of meer voor een tuintafel van eikenhout? Ook hebben wij een ruime keus in steigerhouten tuintafels en een redelijk nieuw soort -erg mooi trouwens- is de tuintafel van red cedar.  En natuurlijk de boomstam bijzettafels, een echt natuurlijke look.

Onze houten tuintafel is naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag een tuintafel hout geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004

Bestel meteen uw favoriete model en geniet van het seizoen!

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl