Tuinstoel steigerhout

De steigerhouten tuinstoel is perfect voor het buitenleven

Getrommelde waaltjes, weelderige borders, houten bloembakken met uitbundige zomerbloeiers: in uw tuin draait het om sfeer. Waarom zou u dan een standaard tuinstoel neerzetten? Tuinstoelen van steigerhout brengen niet alleen comfort in uw tuin, maar ook sfeer. Naast dat, zijn tuinstoelen van steigerhout ook nog eens hele stoere meubels die in elke tuin passen. Als u houdt van een landelijke tuin en van het grootse buitenleven gevoel, dan is een steigerhouten tuinstoel de oplossing.

Comfortabele tuinstoel van steigerhout

Bij Stoereplanken.nl maken we de steigerhouten tuinstoelen in verschillende modellen. Van eenvoudige terrasstoeltjes tot echte loungestoelen, compleet met schitterende kussens. Veel mensen denken dat een steigerhouten tuinstoel niet comfortabel is. Maar niets is minder waar. Door de uitgekiende hoek van de rugleuning, krijgt uw lichaam precies de goede steun. Op een tuinstoel van steigerhout kunt u heerlijk van een glaasje wijn genieten. Zeker als u kiest voor de loungestoel, die behalve een comfortabele rugleuning ook brede armleggers van hout heeft.

Houten tuinstoelen voor elk terras of balkon

Met de tuinstoel van steigerhout creëert u een stijlvolle zithoek op elk terras en elk balkon. Natuurlijk kunt u deze houten tuinmeubelen gewoon buiten laten staan in elk seizoen. Deze houten tuinmeubels kunt u ook heel gemakkelijk combineren met andere tuinmeubels van hout. In onze webshop hebben wij nog een heel aantal houten tuinmeubels zoals een houten tuintafel of houten plantenbak. Doordat de tuinstoel van hout al een echte eyecatcher is, hoeft de steigerhouten stoel niet gecombineerd te worden met andere houten tuinmeubels. Op een plek waar dus niet zoveel ruimte is voor veel meubels volstaat een mooie steigerhouten tuinstoel.

Onze steigerhouten tuinstoel is naar wens aanpasbaar

Hoeveel zitplaatsen hebt u nodig? Welk model houten tuinstoel past bij uw terras? Al deze vragen kunt u zelf beantwoorden. Staat die tuinstoel niet op de site? Gaat u dan naar de ‘maatwerk’ pagina en vul uw wensen in. Vertel ons hoeveel tuinstoelen van hout u nodig heeft en welk materiaal u wilt dat wij gebruiken. Dan gaan wij aan de slag om de ideale tuinstoel voor u te realiseren.  


Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl