Retourneren en service

Binnen een periode van 14 dagen kunt u zonder opgaaf van redenen het product retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Werkwijze

Wilt u een product retourneren? Meldt dit dan van tevoren per mail of telefoon. Of vul het modelformulier in.
U kunt het product terugsturen naar: De Vang 3, 3774SL te Kootwijkerbroek. De verzendkosten zijn voor uw rekening. De overige kosten zullen wij binnen 14 dagen crediteren.

Wanneer u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, zijn de bijkomende kosten voor de duurdere methode voor uw rekening.

Maatwerk uitgezonderd

De enige uitzondering op onze retourneringsregeling, zijn maatwerkproducten. Als we voor u een klantspecifiek meubel of accessoire maken, kunt u dit in principe niet retourneren. (Art.10:6)

Dat is in de praktijk ook nooit nodig: omdat we het voor u op maat gemaakt hebben, voldoet het aan al uw wensen!

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl