Houten kledingkast

De kledingkast van hout hoort bij stoere slaapkamer meubels

In een stoer ingerichte slaapkamer, hoort een houten kledingkast. Een kledingkast gemaakt van eikenhout of een kledingkast van steigerhout. Een ieder kiest wat het meest bij hem past. Een houten kledingkast met de eenvoud van een romantisch strandhuisje, vervaardigd van brede planken van steigerhout. Of een meer rustiger ogende kast van eikenhout. In deze houten kledingkast kunt u alles opbergen wat u kwijt wilt. Natuurlijk uw complete garderobe, dankzij de roedes en legborden in de kast. Maar waarom zou u in deze kledingkast van hout ook niet uw boeken, dvd’s, sieraden, schrijfspullen of andere spullen opbergen? 

Unieke kledingkast van hout

U hoeft niet perse een standaard houten kledingkast te kopen zoals de meeste mensen doen, met planken en een paar deuren ervoor. Nee, het komt steeds vaker voor dat mensen ook in hun slaapkamer een open kast hebben met een paar leuke manden (zoals bijvoorbeeld de houten boekenkast) of een lage kast (zoals de dressoirkast jeroen), leuk op de kinderkamer! U zet er een leuke mand bovenop en tegelijk een mooie zitplaats om uw sokken aan te trekken. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Steigerhouten kledingkast of kledingkast van eikenhout op maat

U hoeft niet bang te zijn dat u ruimte tekort komt. Wij maken behalve de standaardmodellen die u in deze webshop ziet, alle houten kledingkasten op maat. Van compacte kledingkast tot volledige kastwand. Van houten kledingkast met één openslaande deur tot royale kast met vier of meer deuren van stoere planken. Ook de indeling van de houten kledingkast stemmen we af op uw wensen. Hoeveel ruimte hebt u nodig om kleding op te hangen? En hoeveel schappen wilt u hebben? In onze werkplaats maken we uw houten kledingkast gewoon op maat. Wilt u daar meer van weten? Neem dan contact op met ons.

Onze kledingkast hout is naar wens aanpasbaar

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen. maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag een kledingkast hout geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort -zoals douglas of red cedar-, gaat u dan naar onze 'maatwerk' pagina of bel direct 0648510004

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl