Verzending en bezorging van uw houten meubels

Verzending en bezorging van uw houten interieur
Wanneer de bestelling door u is geplaatst worden door ons waar nodig de juist materialen besteld, u product wordt om maat geproduceerd in onze eigen werkplaats waarna deze met 1 tot 2 weken wordt bezorgd

U kunt uw houten meubels en accessoires gemakkelijk bestellen via Stoereplanken.nl. Wij zorgen voor de verzending. Omdat we gebruik maken van een hoog kwaliteit hout, zijn de meeste producten relatief zwaar. Ons transport is hier op ingesteld zodat wij u geheel ten dienste kunnen zijn. De transporteur wordt geïnformeerd met u telefoonnummer waardoor zij ook in de gelegenheid zijn om contact op te nemen wanneer nodig.

Dankzij goeie afspraken en een jaren lange samenwerking kunnen wij dit transport verzorgen voor slechts € 49,95

*Dit geldt voor verzending binnen Nederland. (Exclusief de wadden eilanden; we berekenen daarvoor graag de transportkosten.)

Ook in het buitenland - bijvoorbeeld bij uw vakantiehuis - bezorgen wij houten tuinmeubelen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Kant en klaar
Het stoere interieur hoeft u niet meer in elkaar te zetten. Dat doen wij in onze werkplaats. Enkele uitzonderingen nagelaten, dit vindt u dan in de productbeschrijving!

Afhalen in Kootwijkerbroek
Indien u geen gebruik wilt maken van onze verzendservice is dit ook mogelijk. U kunt dan de door u bestelde producten ophalen bij ons aan de werkplaats. Een afspraak hiervoor maken wij met u nadat de bestelling is geplaatst. Heeft u eventuele voorkeuren geef dan kunt u deze opgeven bij u bestelling.

Met Vriendelijke groet,

Team Stoereplanken.nl

Robuuste handgemaakte steigerhouten meubels bij Stoereplanken.nl

zelf ontwerpen en maatwerk van uw steigerhouten meubels bij stoereplanken.nl